1st entry

hari ini baru mula nak mem`blog`kan diri setelah sekian lama menyimpan hajat. bukan apa, tak rajin nak register gmail,lepas tu tak nak kena `set up` kan blog pula..
haisshh..tak menang tangan..orang kiri kanan dah menjerit!!! " buka la bog..kongsi la cerita..."
tambah2 lagi baru sang suami membelikan note book.baru lah boleh berpoya2 dengan blog..
isshh sedang menulis blog ni, sakinah sibuk dok meraba sini-sana.mengulit rambut mama dia lah. si kecik ohh si kecik... orang suruh tido,dia tak mau pulak tido. jakun gamaknye tengokk note book...
azam kali ini, nak update blog lah. boleh jadi kenangan untuk anak2 nanti di masa depan...inilah diari mamanyer...welcome to da` club mama sakinah....!!! ( wish untuk diri sendiri ha3 )

6 comments:

  1. 1st follower ummu sakenah. :) happy blogging aqilah.. :) from KIM

    ReplyDelete
  2. wah,terharu dan tersentap!! dh ada follower..tenkiu2..happy blogging to u too...

    ReplyDelete
  3. i like....update salu blog...

    ReplyDelete
  4. mimin....i like u too ha3 nanti i cuba la mengupdate selalu yerr..

    ReplyDelete
  5. heeee...i suke bce blog org nih....tp blog snirik tatau nk 2lis pe...xgeti r...mybe sok dh ade ank bru teruja nk menulis kot..heeee

    ReplyDelete
  6. ida pun dh follow..nt join ida punya gak yea..thee..welcome 2 blogger world..

    ReplyDelete