SOLID FOOD : MUNCHKIN food grinder

nak bercerita pasal buah hatiku yang baru... Mr Munchkin fg..kejeku lagi mudah..I LIKE!!
kalau korang nk beli Mr Munchkin fg, boleh beli di one baby world..( nanti nak wat bisnes jual Mr Munchkin la ha3 )

inilah Mr Munchkin fg ku..


di tepekkan di blog ni cara Mr Munckin bekerja bersama kami..


Mr Munchkin sudah bersedia untuk `mengerjakan` pasta KS


isi pasta ke dlm perut Mr Munchkin ( mak ai..golapnye tangan AK..he3 xpe2.yg penting AK rajin membantu )

kemudian Mr Munchkin mula mengerudikan dirinya..


nampak x...pasta tadi keluar mcm mee..mcm ulat pun ada..ngeehee

ini sahaja tutorial bersama Mr Munchkin fg. nanti kita bertutorial lagi ye =)

2 comments:

  1. macam best mende alah ni..;D nice2..ape je lg bende ni leh buat? die akn hasilkan bentu mcm mee jer ker.. and ape jer yg boleh di gerudi selain pasta? hee...

    ReplyDelete
  2. mr munchkin boleh gerudi buah, sayur..tengah try nk gerudi bubur plak he3

    ReplyDelete